BROHOLM GODS – FYN

Søndag 15. juli 2018 – kl. 15.30

Pris: 295 – 1995 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

SE TRAILER 2018

BROHOLM GODS, FYN

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

For første gang i Verdensballettens 10 års historie ser ensemblet frem til at besøge Fyn og optræde med en eftermiddagsforestilling i Gudme foran det romantiske Broholm Gods – kendt for sine Broholmerhunde og den årlige afholdelse af DM i Dressur.

FORESTILLINGEN

Søndag den 15. juli, præsenterer Verdensballetten en række af verdens mest berømte balletdansere fra tre af verdens dygtigste kompagnier i selskab med danske operasanger og musikere med Broholm Gods som forestillingens bagtæppe.

Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder forestillingens kunstneriske ramme og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med.

BROHOLM STØTTER ALZHEIMERFORENINGEN

Ved afholdelsen af Verdensballetten ønsker godset at støtte forskningen i demenssygdomme, og derfor går 10 kr. pr. billet til formålet.

Også til årets Danmarksmesterskab i para- og dressur måneden forinden, er Broholm Gods og Alzheimerforeningen gået sammen om at indsamle penge til forskning, hvilket udmunder i støtteprogrammet Ride for a Cure – Alzheimer Challenge.

Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

BROHOLM GODS, FYN

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

For første gang i Verdensballettens 10 års historie ser truppen frem til at besøge Fyn og optræde på Broholm Gods til en eftermiddagsforestilling i Gudme foran det romantiske gods.

FORESTILLINGEN

Søndag den 15. juli, præsenterer Verdensballetten en række af verdens mest berømte balletdansere – fra The Royal Ballet of London, Mariinskij Balletten i St. Petersborg og Statsballetten fra Berlin, i selskab med danske operasanger og musikere. Det hele med Broholm Gods som forestillingens imponerende bagtæppe.

Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder forestillingens kunstneriske ramme og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med.

PRAKTISK

Der er gratis parkering på marken ved Broholmsvej, hvor fra der er ca. 300 meter til hovedindgangen.

Ved tekniske problemer ang. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

NYD MADEN PÅ BROHOLM
  • Velsmagende madkurv fyldt med fynske specialiteter samt Broholms hjemmebagte brød. Kan afhentes fra kl. 13.00 og nydes i det grønne, inden forestillingen starter – medbring gerne eget tæppe. Ønsker man drikkevarer til, kan de tilkøbes i boden. Pris: 195,- pr. person.

 

  • Fuld frokostbuffet, som serveres mellem 13.00-15.00. Frokosten starter med en velkomstdrink og snacks i hovedbygningens forstuer og fortsætter i restaurantens romantiske rammer med en overdådig frokostbuffet og selvfølgelig med øl, vand, vin samt kaffe/te ad libitum. Pris: 435,- pr. person.
VIP-AFTEN PÅ BROHOLM GODS

Den fulde oplevelse af Verdensballetten som det romantiske Broholm Gods giver dig og dine gæster adgang til:

Personlig velkomst i hovedbygningen med et glas champagne samt en eksklusiv introduktion til forestillingen af Verdensballettens konferencier og tenor Jens-Christian Wandt.

En udsøgt frokostbuffet i restauranten fra kl. 13.00 kreeret af Broholms anmelderroste køkken. Frokostbuffet inkluderer også øl, vand, vin samt kaffe/te ad libitum.

Sid uovertruffent i gode, komfortable stole på de forreste VIP-rækker med dertilhørende drikkevarer under hele forestillingen.

VIP-PAS til Verdensballetten på Broholm erhverves her på siden ved Køb billet.

PRAKTISK INDEN FORESTILLINGEN

Der er gratis parkering på marken ved Broholmsvej, hvor fra der er ca. 300 meters gang til hovedindgangen.

Broholm forholder sig retten til at flytte arrangementet indendørs i tilfælde af dårligt vejr. Læs mere omkring eventuel aflysninger på Verdensballettens Købsbetingelser her. Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

Adresse: Broholm Gods, Broholmsvej 32, 5884 Gudme.

BROHOLM GODS – FYN

Søndag 15. juli 2018 kl. 15.30

Pris: 295 – 1995 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

“Af en eller anden årsag, så har netop Broholm Gods vakt noget helt specielt i mit hjerte. Jeg tænker ofte tilbage på de timer, jeg tilbragte der, og de inspirerer stadig mine fantasier og melodier.” 

Tripadvisor, 2017

 “Vellykket, klassisk gourmetmad i fortryllende omgivelser” 

Børsen

SE Trailer 2018