FÆNGSLET, HORSENS

Fredag 3. august 2018 kl. 19.30

Pris: 295-495 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

TRAILER 2018

VERDENSBALLETTEN DANSER I FÆNGSLET

For første gang nogensinde kommer Verdensballetten til Horsens med en unik forestilling i Fængslet.

Scenen bygges foran fængselsmuren med de rå mursten som den eneste kulisse, mens et lysspil på bygningen – skabt særligt til forestillingen – vil skabe stærke kontraster mellem arkitektur og ballet.

Forestillingen er i absolut verdensklasse, men henvender sig både til feinschmeckeren som nybegynderen inden for ballet og opera.

FORESTILLINGEN

En række af verdens mest berømte balletdansere kommer til Horsens fra nogle af de mest prestigefyldte kompagnier fx The Royal Ballet of London og Staatsballett Berlin. På scenen får de selskab af to af landets mest efterspurgte duo Walentin & McKenzie samt opera af sopranen Denise Beck og tenoren Jens-Christian Wandt.

Forestillingen indeholder kendte klassiske som nyere moderne stykker og vil velkendt og sikkert blive ledt af Verdensballettens konferencier og stifter Jens-Christian Wandt.

Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96

VERDENSBALLETTEN DANSER I FÆNGSLET

For første gang nogensinde kommer Verdensballetten med en unik forestilling i Fængslet.

Scenen bygges foran fængselsmuren med de rå mursten som eneste kulisse, mens et særligt lysspil vil skabe stærke kontraster mellem arkitektur og ballet.

FORESTILLINGEN

En række af verdens mest berømte balletdansere kommer til Horsens fra nogle af de mest prestigefyldte kompagnier fx The Royal Ballet of London og Staatsballett Berlin.

På scenen får de selskab af to af landets mest efterspurgte duo Walentin & McKenzie samt opera af sopranen Denise Beck og tenoren Jens-Christian Wandt.

Forestillingen indeholder klassiske som moderne stykker og vil sikkert blive ledt af Verdensballettens konferencier Jens-Christian Wandt. Verdensballetten er for kendere som nybegyndere.

Skulle du opleve tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96

SPIS I FÆNGSLET?

Mere information om salg af mad i Fængslet følger snarest.

VÆRD AT VIDE INDEN FORESTILLINGEN

Der er gode parkeringsmuligheder lige foran Fængslets hovedindgang. Hovedbygningen byder også på fine toiletforhold, som ligger blot om hjørnet fra, hvor forestillingen finder sted.

Der vil være personale med billetscannere til stede ved indgangen, som vil tage imod dine billetter. Fremvisning af billet kan ske på både papir som fra mobilen.

Adressen på spillestedet: Fussingsvej 8, 8700 Horsens

FÆNGSLET, HORSENS

Fredag 3. august 2018 kl. 19.30

Pris: 295-495 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

“Trin i verdensklasse”

★★★★★

Jyllands-Posten

“Stjernedans med kærlighed og lidenskab” 

★★★★★

Berlingske

“Ballet-repetoiret var som altid overvældende” 

★★★★★★

Nordjyske

TRAILER 2018