VERDENSBALLETTEN VOKSER SIG STØRRE

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde ni helt unikke spillesteder. Ensemblet ser frem til at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og altså for første gang nogensinde kunne inkludere Fyn på sommerturnéen.

Endeligt byder 2018 også på et varmt velkommen til Skulpturfestivalen Høfde 90 i Agger samt et glædeligt gensyn med bl.a. Ribe Kunstmuseum samt den historiske herregård Nørre Vosborg.

FORESTILINGEN 2018

Fra den 11. juli og til den 16. juli – på ensemblets klassiske juli-turné – kan man opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballett Berlin og Mariinsky Ballet fra Skt. Petersborg på seks forskellige udendørsscener i Danmark og Tyskland.

Endelig i august har Verdensballetten åbnet op for tre ekstraforestillinger 3-5. august, hvor ensemblet først ser frem til at åbne Den Internationale Skulpturfestival Høfde 90 i Agger og genbesøge den historiske herregård Nørre Vosborg i Vemb. Og som noget ganske specielt vil Verdensballetten danse i Fængslet i Horsens med en rå forestilling foran fængselsmuren.

Balletdansere af verdensklasse vil i august blive akkompagneret af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere. Det vil være forskellige kunstnere, som man kan opleve i juli og august.

Husk, at holde dig opdateret gennem vores nyhedsbrev og på Facebook – her lader vi altid de første nyheder om spillesteder, artister og årets program slippe ud. Du tilmelder dig her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Verdensballettens otte spektakulære forestillinger i 2018.

FORESTILLINGEN 2018

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde ni ganske særlige spillesteder.

Vi ser frem til at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og for første gang nogensinde inkludere Fyn på Verdensballettens turné. Samtidig byder 2018 også på et varmt velkommen til Skulptur-festivalen Høfde 90 i Agger og et glædeligt gensyn med bl.a. Ribe Kunstmuseum og den historiske herregård Nørre Vosborg. Endelig en ganske særlig forestilling i Horsens Fængslet.

PROGRAM & ARTISTER

På turnéen kan man opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballett Berlin og Mariinsky Ballet i Skt. Petersborg på ni forskellige udendørsscener, hvor de akkompagneres af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere.

Vi offentliggør alle kunstnerne løbende i foråret. Det endelige program afsløres altid først lige op til premieren.

BILLEDER & OPHAVSRET

Alle billeder er skudt af fotograf Esben Zøllner Olesen fra 2017 – traileren er af filmfotograf Tom Mckenzie. Musikken til årets trailer er af Walentin & Mckenzie, som medvirkede i Verdensballetten 2017.

Alt materiale tilhører Verdensballetten.

VERDENSBALLETTEN KØBSBETINGELSER

Vi henviser til vores Købsbetingelser vedrørende ændringer af billetkøb samt evt. aflysningspolitik – læs dem her.

Smugkig fra Verdensballetten 2018