FORESTILINGEN 2018

5 udsolgte forestillinger på 5 spektakulære steder samt 5 funklende anmelderstjerner fra Børsen, Jyllands-Posten og Berlingske – hele 6 stykker fra Nordjyske er det afsæt, som Verdensballetten tager fra jubilæumsforestillingen i 2017 og nu frem til sommerens forestillinger i 2018.

VERDENSBALLETTEN VOKSER SIG STØRRE

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde seks ganske særlige spillesteder. Vi ser derfor frem til, at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og Fyn til et helt nyt stop på Verdensballettensturné. Samtidig byder 2018 også på et glædeligt gensyn med bl.a. Ribe Kunstmuseum.

PROGRAM 2018

Fra den 11. juli og til den 16. juli 2018 kan du opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinsky Ballet i Skt. Petersborg på 6 forskellige open air scener i Danmark og i Tyskland, hvor de akkompagneres af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere. Vi offentliggør alle artisterne i starten af 2018.

Husk, at holde dig opdateret gennem vores nyhedsbrev og på Facebook – her lader vi altid de første nyheder om spillesteder, artister og årets program slippe ud. Du tilmelder dig her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Verdensballetten 2018.

BILLEDER & OPHAVSRET

Alle billeder er skudt af fotograf Esben Zøllner Olesen fra 2017 – traileren er af filmfotograf Tom Mckenzie. Musikken til årets trailer er af Walentin & Mckenzie, som medvirkede i Verdensballetten 2017.

Alt materiale tilhører Verdensballetten.

VERDENSBALLETTEN KØBSBETINGELSER

Vi henviser til vores Købsbetingelser vedrørende ændringer af billetkøb samt evt. aflysningspolitik – læs dem her.

FORESTILLINGEN 2018

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde seks ganske særlige spillesteder. Vi ser frem til, at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og for første gang nogensinde inkludere Fyn på Verdensballettens turné. Samtidig byder 2018 også på et glædeligt gensyn med en forestilling på bl.a. Ribe Kunstmuseum.

PROGRAM & ARTISTER

Fra den 11-16. juli kan du opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinsky Ballet i Skt. Petersborg på seks forskellige open air scener, hvor de akkompagneres af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere. Vælg din favorit location her på siden.

Det endelige program afsløres altid lige op til premieren. Alle artister lanceres først i begyndelsen af 2018.