OM FORESTILLINGEN

I år kan Verdensballetten fejre sit 10 års jubilæum. Det manifesterer vi med en spektakulær forestilling, der skal udfordre publikum – begyndere som garvede, unge som ældre – med både nye og velkendte elementer fra det klassiske og det moderne repertoire inden for ballet, opera og klassiske musikstykker. Konferencier og tenor Jens-Christian Wandt vil føre vores publikum gennem de forskellige genrer og sikre, at alle er med.

Til sommer gæster jubilæumsturnéen hele fem spektakulære steder rundt i Danmark og Tyskland med balletdansere fra to af verdens mest berømte balletkompagnier som The Royal Ballet of London og Staatsballet Berlin. Danske operasangere og internationale musikere vil akkompagnere danserne på scenen.

Læs mere om vores forskellige spillesteder i menuen, eller køb din billet direkte her på siden.

PRAKTISK INFO

Oplever du tekniske problemer omkring billetkøbet, henviser vi til Billettens Callcenter på tlf.: +45 70 20 20 96.

Forestillingen starter præcist og varer ca. 2. timer, inkl. pause. Ved ankomst senere end angivet, henviser vi til pladserne fra de bagerste rækker.

Da Verdensballetten optræder udenfor, kan der forekomme mindre afvigelser i opstillingen af stolerækkerne fra billetsystemet på hjemmesiden til ude på spillestedet. Billetten vil dog altid være gældende i den priskategori, som er indkøbt, men der kan være ændringer i række eller sædenummer. Husk altid varm påklædning, tæpper samt evt. regnslag, da Verdensballetten foregår open air på hele turnéen.

Vi henviser til Verdensballetten Købsbetingelser vedrørende ændringer af billetkøb samt vores aflysningspolitik – læs dem her.