VERDENSBALLETTEN VOKSER SIG STØRRE

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde otte ganske unikke spillesteder. Ensemblet ser frem til at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og for første gang nogensinde kunne inkludere Fyn på sommerturnéen. Endeligt byder 2018 også på et varmt velkommen til Skulpturfestivalen Høfde 90 i Agger samt et glædeligt gensyn med bl.a. Ribe Kunstmuseum og den historiske herregård Nørre Vosborg.

FORESTILINGEN 2018

Fra den 11. juli og til den 16. juli – på ensemblets klassiske juli-turné – kan man opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinsky Ballet fra Skt. Petersborg på seks forskellige udendørsscener i Danmark og Tyskland.

Endelig i august har Verdensballetten åbnet op for to ekstraforestillinger, hvor ensemblet først ser frem til at åbne Den Internationale Skulpturfestival Høfde 90 den 4. august i Agger og dernæst genbesøge den historiske herregård Nørre Vosborg i Vemb.

Balletdansere af verdensklasse vil blive akkompagneret af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere. Vi offentliggør kunstnerne til foråret 2018.

Husk, at holde dig opdateret gennem vores nyhedsbrev og på Facebook – her lader vi altid de første nyheder om spillesteder, artister og årets program slippe ud. Du tilmelder dig her på hjemmesiden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Verdensballettens otte spektakulære forestillinger i 2018.

BILLEDER & OPHAVSRET

Alle billeder er skudt af fotograf Esben Zøllner Olesen fra 2017 – traileren er af filmfotograf Tom Mckenzie. Musikken til årets trailer er af Walentin & Mckenzie, som medvirkede i Verdensballetten 2017.

Alt materiale tilhører Verdensballetten.

VERDENSBALLETTEN KØBSBETINGELSER

Vi henviser til vores Købsbetingelser vedrørende ændringer af billetkøb samt evt. aflysningspolitik – læs dem her.

FORESTILLINGEN 2018

Verdensballetten opjusterer på turnéplanen og besøger for første gang nogensinde otte ganske særlige spillesteder.

Vi ser frem til at byde Broholm Gods velkommen på turnéen og for første gang nogensinde inkludere Fyn på Verdensballettens turné. Samtidig byder 2018 også på et varmt velkommen til Skulptur-festivalen Høfde 90 i Agger og et glædeligt gensyn med bl.a. Ribe Kunstmuseum og den historiske herregård Nørre Vosborg.

PROGRAM & ARTISTER

På turnéen kan man opleve nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinsky Ballet i Skt. Petersborg på otte forskellige udendørsscener, hvor de akkompagneres af danske operasangere og talentfulde klassiske musikere.

Vi offentliggør alle kunstnerne løbende i foråret 2018. Det endelige program afsløres altid først lige op til premieren.