GRAM SLOT, GRAM – NÆR RIBE

For første gang i kompagniets 10 år lange historie gæster Verdensballetten Gram Slot, søndag 16. juli 2017 kl. 15.30.

Med udsigt til det smukt restaurerede slot i den sommergrønne slotspark, hvor slotssøen vil bugte sig om scenen, præsenterer Verdensballetten årets jubilæumsforestilling til en eftermiddagsforestilling.

Forestillingen

Balletdansere fra nogle af verdens bedste kompagnier optræder med naturen som kulisse og akkompagneres på scenen af danske operasangere – med afsæt i det moderne som det klassiske repertoire. Den anerkendte klassiske duo Walentin & McKenzie supplerer forestillingen på violin og klaver med kendte stykker fra deres program ”Jorden Rundt”.

Aftenens kunstneriske ramme ledes af Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, hvis tilstedeværelse sikrer en sammensat kulturel begivenhed, hvor alle – nybegyndere som kendere – kan følge med.

Praktisk information for arrangementet

Dørene åbnes kl. 14.30 til Gram Slot, hvor der vil være mulighed for at tilkøbe kaffe med kage eller øl og vand. Allerede kl. 15.00 vil konferencier Jens-Christian Wandt give en kort introduktion til forestillingen i den charmerende herregårdsstald.
Vedr. parkering se venligst her.

Sommerbuffet på Gram Slot

Gram Slot er en unik kulturinstitution, hvor man dyrker alt fra koncerter og arkitektur til økologisk landbrug. Efter forestillingen kan gæsterne fra kl. 18.00 nyde en sommerbuffet i den gamle hestestald, der nu fungerer som stedets café med udsigt over slotssøen.

I køkkenet sætter man en ære i at lave mad med afsæt i stærke sønderjyske madtraditioner, og med i buffeten hører som altid Gram Slots omtalte kartofler. Buffeten koster kun 170,- pr. person og kan vælges som tilkøb til billetten, eller købes separat.