MØLLERUP GODS, AARHUS

Siden 2012 har de historiske bygninger på Møllerup Gods dannet rammen for Verdensballetten, og med mange tusinde gæster er begivenheden efterhånden blevet en fast sommertradition på Djursland.

I år gæster Verdensballetten Møllerup fredag d. 14. juli 2017 kl. 19.30 med en jubilæumsforestilling foran godsets klassiske gule mure og under den åbne sommerhimmel.

Balletdansere fra verdens dygtigste balletkompagnier, danske operasangere og store internationale musikere byder på små overraskelser og uddrag fra velkendte stykker fra det både det klassiske og det moderne repertoire. Konferencier og tenor Jens-Christian Wandt sikrer en sammensat kulturel oplevelse, hvor alle – kendere som nybegyndere – kan være med.

Vi glæder os til at præsentere årets nye artister, den klassiske duo Walentin & McKenzie samt sopranen Susanne Elmark, såvel som nogle af de velkendte på dette års jubilæumsturné.

ROYAL TILSTEDEVÆRELSE

I år har regentparret valgt at glæde os med deres deltagelse til årets jubilæumsforestilling på Møllerup Gods. Verdensballetten har også i den henseende sat en korrigeret version af Prins Henriks ballet Côte á Côte på programmet. Den medvirkede første gang i 2014 og bygger på et fransk digt, som prinsen har skrevet til Dronning Magrethe. Læs mere om baggrunden for samarbejdet med Prins Henrik her.

MAD & BALLET PÅ MØLLERUP

Møllerup Gods tilbyder en delikat picnickurv fyldt med lokale råvarer og tilhørende vin, som kan nydes i parken før forestillingen. Kurven kan bestilles til én eller to personer (PIC1 249,- eller PIC2 499,-).

Hvis man ønsker det, serverer Møllerup Gods også en udsøgt 3-retters balletmenu til 799,- på Hubertus Kroen, hvor der også kan bestilles overnatning. Maden kan vælges som et tilkøb sammen med billetkøbet, når billetkategorien er valgt.

Både menu og picnic-kurve kan også købes særskilt her på siden: