Om Verdensballetten
Verdensballetten er en eksklusiv kulturfestival, der kombinerer nogle af verdens mest talentfulde balletdansere med operasangere og musikere i verdensklasse. Forestillingen finder sted om sommeren i naturskønne omgivelser på danske godser eller attraktioner som Den tilsandede kirke i Skagen.

Til sommer kan vi fejre tiårs jubilæum. Hvorfor administrationen får brug for en praktikant, som gerne vil have mere erfaring i kulturformidling, koordinering af festivaller og strategisk kommunikation. Vi tænker, du kommer fra en kandidatuddannelse i Moderne kultur og kulturformidling, Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet eller som Cand.merc.(kom) måske Cand.soc. fra CBS.

Administrationen tæller tre personer, som sidder hos kommunikationsbureauet PS Communication Denmark i et lyst penthouse-kontor på Nørrebro. Du får altså en bred kontaktflade og chancen for at snuse lidt til bureau-branchen, da vi tager del i hinandens projekter.

Vores nye praktikant vil gerne lære mere om:

  • Sociale medier: Verdensballetten benytter Facebook, Instagram og snart Mailchimp. Måske du mener, vi skal positionere os flere steder?
  • Lægge kommunikationsstrategier, prøve kræfter med konkurrentanalyser og/eller kampagneplanlægning
  • Digital kommunikation: Du skriver gerne til hjemmesiden fx mindre nyheder eller komponerer indlæg til vores SoMe-posts. Du kan også assistere ved digitale kampagner, der skal booste billetsalget.
  • Grafiske programmer: Kan du redigere i billedbehandlingsprogrammer som Photoshop/InDesign eller i hvert fald kaste dig ud i det?
  • Arbejde med kunst- og kulturformidling bagi maskineriet hos en turnerende kulturfestival
  • Projektledelse: Kontakten til annoncører, oversættere og samarbejdspartnere i koordineringen af marketingmateriale som fx programmer, invitationer, t-shirts, etc.

Din person
Vi tænker, at du vil passe rigtig godt ind hos Verdensballetten, hvis du er positivt tænkende og naturligt udadvendt. Du er foruden dansk også skarp til engelsk – mundtligt som skriftligt og ikke bange for at henvende dig til nogle af verdens mest talentfulde balletdansere fra London, Rusland eller Brasilien.

Endelig tør du kommunikere kreativt om ballet og finkulturskonceptet, og du er nysgerrig på kulturlivet og forretningsforståelse. Din primære interesse ser vi dog mest inden for kommunikationen, og du sætter en ære i at aflevere tekster på korrekt dansk og ikke mindst kreativt formuleret.

Praktiske informationer for praktikken:

  • Din praktikperiode: 01.02.2017-30.06.2017 min. tre mdr. (OBS 12-18. juli 2017 er vi på turné)
  • Dine praktikforhold: 30 timer om ugen, ulønnet. Vi udviser selvfølgelig forståelse for eksaminer eller opgaveskrivning.
  • Turné: Verdensballetten skal på turné fra 12-18.juli 2017, og vi forventer, at vores praktikant vil følge projektet til dørs med resten af administrationen. Du skal derfor påregne rejseaktivitet og forhåbentlig være med hele vejen rundt, så du oplever vores fælles mål.
  • Din gevinst: Arbejdserfaring, network, rejseaktivitet, indsigt i kulturindustrien og frokost med søde kollegaer i et ungt team på Nørrebro.

Sådan søger du
Vi glæder os til at modtage en kort ansøgning samt et cv med dine erfaringer, hvor du spiller med ordmusklerne eller brillerer os med din grafiske sans. Du er meget velkommen til at kontakte os først, har du indledende spørgsmål til stillingen på telefon +45 26747854 eller nedenstående mailadresse.

Deadline for ansøgningen er mandag 12. december kl. 15.00, men vi forventer at holde samtalerne løbende.

Send din ansøgning til: Executive Producer, Ida Nielsen på: in@verdensballetten.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!