RIBE KUNSTMUSEUM

Fredag 13. juli 2018 – kl. 19.30.

Pris 295 – 495 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

SE TRAILER 2018

RIBE KUNSTMUSEUM, RIBE

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

Det glæder os at annoncere Verdensballettens tilbagevenden til Ribe Kunstmuseum. Det arkæologiske projekt i haven vil være færdiggjort, så havens fortryllende udtryk igen sætter rammen for forestillingen og museets karakteriske bygning indgår som forestillingens bagtæppe.

FORESTILLINGEN

I forestillingen præsenteres balletdansere fra nogle af verdens bedste kompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af danske operasangere samt internationalt anerkendte musikere. Alle artister lanceres i starten af 2018.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, hvis tilstedeværelse sikrer alle – nybegyndere som kendere – en helstøbt aften af højeste kaliber.

ANKOMST & PLADSANVISNING

Bemærk! Der vil være unummererede siddepladser til forestillingen – inddelt i tre billetkategorier. Se venligst siddeoversigten her på siden i højre side for at vælge kategori. Haven åbner kl. 18.00, så der er god tid til at finde en plads.

Tilkøber man buffet ved Brorsonsminde, er man garanteret plads i den købte kategori ved ankomsten. Køb buffet herunder. Vi henviser til Visit Ribe i forhold til parkering – se her.

Adresse: Ribe Kunstmuseum, Sct Nicolaj Gade 10, 6760 Ribe.

Oplever du tekniske problemer ang. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

RIBE KUNSTMUSEUM

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

Det glæder os at annoncere Verdensballettens tilbagevenden til Ribe Kunstmuseum. Museets fortryllende have vil igen sætte rammen om forestillingen – og dets bygninger indgå som et karakteristisk bagtæppe.

FORESTILLINGEN

I forestillingen præsenterer vi balletdansere fra nogle af verdens bedste kompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af danske operasangere samt internationalt anerkendte musikere i en magisk udendørs sommeraftensdrøm.

MAD & PLADSRESERVATION

På Brorsonsminde kan hele selskabet nyde en buffet for kun 219 kr. mellem 17.00-19.00. Buffet vælges som tilvalg ved billetkøb eller som ekstra tilkøb herunder. Ved bestilling af buffet, er man samtidig sikret en reserveret plads i haven ved fremvisning af billet.

Drikkevarer og sandwich kan købes i haven – medbragt mad er også tilladt.

ANKOMST & PLADSANVISNING

Bemærk! Der vil være unummererede siddepladser til forestillingen, dog inddelt i tre billetkategorier. Se venligst siddeoversigten her under for valg af kategori. Haven åbner kl. 18.00, så der er god tid til at finde en plads.

Ved tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

PRAKTISK

LÆS OM MADLØSNINGEN
Smugkig fra Ribe i 2018
RIBE KUNSTMUSEUM

Fredag 13. juli 2018 kl. 19.30.

Pris: 295 – 495 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

SE Trailer 2018

Klik for oversigt

“Trin i verdensklasse”

★★★★★

Jyllands-Posten

“Stjernedans med kærlighed og lidenskab”

★★★★★

Berlingske