BENEN-DIKEN-HOF

Torsdag 12. juli 2018 kl. 19.30.

Sylt, Tyskland

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

Trailer 2018

BENEN-DIKEN-HOF, TYSKLAND

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

For tredje gang i Verdensballettens historie gæster truppen det eksklusive hotel Benen-Diken-Hof på Sild – Tysklands fjerde største ø. Stedets naturskønne omgivelser lægger op til en ganske særlig oplevelse, hvor kultur og natur vil smelte sammen på en uovertruffen og elegant vis.

Sild er blot en halv dags køretur fra København, men øens helt særlige udtryk vil give én følelsen af at være langt længere væk hjemmefra.

FORESTILLINGEN

Med pomp og pragt optræder nogle af verdens dygtigste balletdansere fra kompagnierne The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinskij Balletten på scenen sammen med danske operastjerner og internationale musikere. Tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder den kunstneriske rammer og sikrer en helstøbt program, hvor alle kan være med.

Forestillingen suppleres – og kun denne aften – af en ganske særlig gæsteoptræden, når Bundesjugenballet fra Hamburg går på scenen med et show fra deres repetoire.

EKSKLUSIV OVERNATNING

Benen-Diken-Hof tilbyder overnatning i romantiske hotelværelser eller udsøgte ferieboliger for dem, der ønsker at kombinere øens dansk, tysk og frisiske kultur med en ekstraordinær kulturel begivenhed. Øen Sild vil af mange betegnes som tyskernes Skagen og byder på både naturrige, gastronomiske oplevelser som utallige eksklusive indkøbsmuligheder.

BENEN-DIKEN-HOF, TYSKLAND

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

For tredje gang i Verdensballettens historie gæster truppen det eksklusive hotel Benen-Diken-Hof på Sild – Tysklands fjerde største ø. Stedets naturrige omgivelser lægger op til en ganske særlig oplevelse, hvor kultur og natur vil smelte sammen på en uovertruffen, elegant vis.

Sild er blot en halv dags køretur fra København, øens karakteristiske udtryk vil dog bringe én langt længere væk hjemmefra.

FORESTILLINGEN

Balletdansere fra nogle af verdens dygtigste kompagnier som The Royal Ballet of London, Staatsballet Berlin og Mariinskij Balletten går på scenen sammen med kendte, danske operastjerner og internationalt anerkendte musikere. Forestillingen byder på stykker fra både det moderne som det klassiske repetoire.

Den danske tenor og konferencier for Verdensballetten Jens-Christian Wandt leder den kunstneriske rammer og sikrer en helstøbt program, hvor alle kan være med. Oplev også Bundesjugenballett fra Hamburg, når de går på scenen som en særlig gæsteoptræden kun til Verdensballetten på Sylt.

FERIETID PÅ SYLT - AF JENS-CHRISTIAN WANDT

“På opdagelse efter det helt særlige, tog jeg i september 2014 for første gang færgen fra Rømø til Sylt. Jeg vidste stort set intet om naboøen – udover, at den er Tysklands mest populære ferieø og har et særdeles godt ry.

Jeg blev overvældet over det, jeg oplevede på Sylt. De uendelige strande og den berusende natur – der er næsten ubegrænsede muligheder for at styrke kroppen og sjælen, bo og spise fantastisk, shoppe, dyrke sport, opleve kulturen, møde venlige mennesker og lade sig forkæle i stor stil.

Sylt er garant for det gode liv, den store nydelse og ren afslapning. Åh ja: Og med Benen-Diken-Hof i Keitum fandt jeg allerede ved mit første besøg et fantastisk nyt sted til Verdensballetten i 2016.”

Vil du vide endnu mere om ferielivet på Sylt? Så har jeg i samarbejde med turistorganisationen på Sylt skrevet en brochure med utallige ideer til favorit gøremål på øen.

 

OPDAG SYLT – LÆS DEN DANSKE BROCHURE HER.
Smugkig fra Sylt i 2017
BENEN-DIKEN-HOF

Torsdag 12. juli 2018 kl. 19.30.

Sylt, Tyskland

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

“Verdensballetten erobrer øen Sylt”

Børsen

Trailer 2018