DEN TILSANDEDE KIRKE, SKAGEN

 Alle fik en uforglemmelig aften, og som en sagde efter forestillingen på vej til bilen: ”Utroligt, at Verdensballetten på 9. år kan blive ved med at overgå sig selv.”

Sådan skrev Skagens Avis om sidste års forestilling for kirketårnet, hvor nogle af verdens dygtigste balletdansere og andre stjerneartister har optrådt siden 2008. Sommerbegivenheden har imidlertid kun vokset sig større og større over årene – 2017 er ingen undtagelse!

Ledige pladser i Skagen – find dem her!

Skagen er næsten udsolgt, men der gemmer sig få ledige pladser i Sektion D, de ikke-nummererede stolepladser. Så muligheden foreligger stadig for at deltage i årets jubilæum, men skynd dig.

Nye artister markerer årets jubilæum

Til sommer fejrer Verdensballetten sit 10-års jubilæum mandag 17. juli kl. 19.30 ved Den Tilsandede Kirke i Skagen. Det skal markeres!

Verdensballetten byder velkommen til en pompøs forestilling, der præsenterer nye som velkendte elementer fra det moderne og det klassiske repertoire. Tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder den kunstneriske opbygning og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med.

Vi glæder os til at præsentere nye artister, som den klassiske duo Walentin & McKenzie samt den danske sopran Susanne Elmark, samt nogle kendte balletdansere på årets sommerturné, og ikke mindst åbner vi op for endnu flere siddepladser i Skagens magiske omgivelser, hvor Verdensballetten gjorde sin første pirouette.