BROHOLM GODS – FYN

Søndag 15. juli 2018 – kl. 15.30

Pris: 295 – 1995 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

SE TRAILER 2018

BROHOLM GODS, FYN

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

For første gang i Verdensballettens 10 års historie ser ensemblet frem til at besøge Fyn og optræde med en eftermiddagsforestilling i Gudme foran det romantiske Broholm Gods – kendt for sine Broholmerhunde og den årlige afholdelse af DM i Dressur.

FORESTILLINGEN

Søndag den 15. juli, præsenterer Verdensballetten en række af verdens mest berømte balletdansere fra tre af verdens dygtigste kompagnier i selskab med danske operasanger og musikere med Broholm Gods som forestillingens bagtæppe.

Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder forestillingens kunstneriske ramme og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med.

BROHOLM STØTTER ALZHEIMERFORENINGEN

Ved afholdelsen af Verdensballetten ønsker godset at støtte forskningen i demenssygdomme, og derfor går 10 kr. pr. billet til formålet.

Også til årets Danmarksmesterskab i para- og dressur måneden forinden, er Broholm Gods og Alzheimerforeningen gået sammen om at indsamle penge til forskning, hvilket udmunder i støtteprogrammet Ride for a Cure – Alzheimer Challenge.

Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

BROHOLM GODS, FYN

FORESTILLINGEN ER OPFØRT.

For første gang i Verdensballettens 10 års historie ser truppen frem til at besøge Fyn og optræde på Broholm Gods til en eftermiddagsforestilling i Gudme foran det romantiske gods.

FORESTILLINGEN

Søndag den 15. juli, præsenterer Verdensballetten en række af verdens mest berømte balletdansere – fra The Royal Ballet of London, Mariinskij Balletten i St. Petersborg og Statsballetten fra Berlin, i selskab med danske operasanger og musikere. Det hele med Broholm Gods som forestillingens imponerende bagtæppe.

Verdensballettens tenor og konferencier Jens-Christian Wandt leder forestillingens kunstneriske ramme og sikrer, at alle – nybegyndere som kendere – kan være med.

PRAKTISK

Der er gratis parkering på marken ved Broholmsvej, hvor fra der er ca. 300 meter til hovedindgangen.

Ved tekniske problemer ang. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

NYD MADEN PÅ BROHOLM
  • Velsmagende madkurv fyldt med fynske specialiteter samt Broholms hjemmebagte brød. Kan afhentes fra kl. 13.00 og nydes i det grønne, inden forestillingen starter – medbring gerne eget tæppe. Ønsker man drikkevarer til, kan de tilkøbes i boden. Pris: 195,- pr. person.

 

  • Fuld frokostbuffet, som serveres mellem 13.00-15.00. Frokosten starter med en velkomstdrink og snacks i hovedbygningens forstuer og fortsætter i restaurantens romantiske rammer med en overdådig frokostbuffet og selvfølgelig med øl, vand, vin samt kaffe/te ad libitum. Pris: 435,- pr. person.
PRAKTISK INDEN FORESTILLINGEN

Der er gratis parkering på marken ved Broholmsvej, hvor fra der er ca. 300 meters gang til hovedindgangen.

Broholm forholder sig retten til at flytte arrangementet indendørs i tilfælde af dårligt vejr. Læs mere omkring eventuel aflysninger på Verdensballettens Købsbetingelser her. Oplever du tekniske problemer mht. billetsalget, kontakt venligst Billetten på: +45 70 20 20 96.

Adresse: Broholm Gods, Broholmsvej 32, 5884 Gudme.

Smugkig fra Verdensballetten i 2018
BROHOLM GODS – FYN

Søndag 15. juli 2018 kl. 15.30

Pris: 295 – 1995 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

“Af en eller anden årsag, så har netop Broholm Gods vakt noget helt specielt i mit hjerte. Jeg tænker ofte tilbage på de timer, jeg tilbragte der, og de inspirerer stadig mine fantasier og melodier.” 

Tripadvisor, 2017

 “Vellykket, klassisk gourmetmad i fortryllende omgivelser” 

Børsen

SE Trailer 2018