RESTRIKTIONERNE TIL ÅRETS FORESTILLING

LÆS OM DE GÆLDENDE REGLER FOR FREMMØDE TIL VERDENSBALLETTEN

RESTRIKTIONERNE TIL ÅRETS FORESTILLING

LÆS DE GÆLDENDE REGLER IFT CORONA

Verdensballetten vil sikre en øget tryghed for vores gæster i år. Derfor har vi samlet et regelsæt herunder, så vi alle sikkert kan opleve en forestilling i fortryllende omgivelser og samtidig overholde myndighedernes restriktioner. Vi opdaterer regelsættet løbende. 

VIGTIGT! INDEN DIT BESØG

• Medbring din billet til forestillingen på mobil eller printet ud. Den vil blive scannet ved indgangen. Det er pr. 1. august ikke længere et krav at fremvise corona-pas for at opleve Verdensballetten, og det vil derfor ikke blive tjekket i Jelling og på Frederiksberg. 

• Informer meget gerne dem, som du skal opleve forestillingen med om Verdensballettens gældende retningslinjer før jeres ankomst.

• Alle publikummer vil modtage en nyhedsmail med corona-specifikationer samt Verdensballettens vanelige: Hvad skal du huske inden forestillingen. Første gang en uge inden forestillingen og igen to dage før, sender vi al relevant information til dig. Vi opfordrer alle til at læse mailen grundigt.

Verdensballetten følger anvisningerne fra myndighederne tæt, og disse retningslinjer vil blive opdateret løbende, skulle der ske yderligere ændringer. Eventuelle ændringer vil blive kommunikeret til vores publikum før forestillingen.

Det er pr. 14/6-2021 ikke længere et krav, at publikum skal bære mundbind til udendørs forestillinger. Man er dog velkommen til at bære maske, føler man sig mere tryg således.

1. august 2021 er det ej længere et krav at kunne forevise corona-pas for at overvære forestillingen med Verdensballetten, og vi kræver derfor ikke gyldigt corona-pas ved indgangen. 

VEDR. AFLYSNING

Skulle uheldet være ude, og Verdensballetten blive aflyst og rykket grundet corona, vil vores gæster naturligvis kunne få deres penge retur, modtage nye billetter til året efter eller ombytte til et gavekort. Følg dig derfor helt tryg i billetkøbet.

 

RETNINGSLINJER FOR ET GYLDIGT CORONA-PAS


• Man skal fremvise en negativ covid-19-test ved ankomst – enten digitalt eller på papir. Dokumentation skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat.

• Din covid-19-test må maksimalt være 72 timer, og det gælder fra det tidspunkt, du fik taget testen på og ikke fra det tidspunkt, du har fået svar på din test. Her godtager vi en PCR-test såvel som en antigentest (hurtigtest).

• Hvis du HAR været smittet og kan fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 240 dage gammel, behøver du ikke at kunne fremvise en negativ covid-19-test.

• Gæster, der har modtaget første vaccine-stik og kan fremvise dokumentation for, at der er gået minimum 14 dage, samt gæster, der er fuldt vaccineret, kan opleve forestillingen uden en negativ test.

• Børn under 15 år skal ikke fremvise corona-pas. 

• Du skal også fremvise enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort sammen med dit coronapas.

• Er du fritaget for restriktionerne ift corona, bedes du medbringe relevant og officiel dokumentation fra Borgerservice.

• Verdensballetten gemmer ingen af de ovenstående personlige oplysninger til efterfølgende brug. Vi oplyser dog om, at vi ved smitteudbrud kan benytte publikums kontaktinformationer via Billetten A/S til at kommunikere med publikum.