SÅDAN FORHOLDER VI OS TIL CORONA

ET ØNSKE OM AT SKABE TRYGHED FOR VORES PUBLIKUM

SÅDAN FORHOLDER VI OS TIL CORONA

ET ØNSKE OM AT SKABE TRYGHED FOR VORES PUBLIKUM

Verdensballetten ønsker at udvise en øget tryghed for vores gæster under corona. Derfor har vi samlet en række facts og tiltag omkring vores forestillinger, så vores gæster kan føle sig helt trygge ved et billetkøb.

Pengene retur

• Skulle uheldet være ude, og Verdensballetten 2021 blive aflyst grundet corona, vil vores gæster naturligvis kunne få deres penge retur eller ombytte til et gavekort. Følg dig derfor helt tryg i købet af billetter.

Facts om Verdensballetten

• Verdensballetten foregår altid udenfor og kun om sommeren, hvilket er de bedste forudsætninger for eventuelle vira.

• Verdensballetten optræder for max 1800 publikummer ved hver forestilling. Skulle der komme et nyt forsamlingsforbud, vil vi kunne dele forestillingerne op i flere og dermed sikre færre mennesker samlet på én gang.

• Verdensballetten er ikke et fast teater. Vi bygger selv scenen samt publikumsområdet op fra bunden og vil derfor kunne “ommøblere” stoleområderne og skabe yderligere afstand mellem vores gæster, skulle det blive nødvendigt.

• Vi samarbejder med et professionelt og erfarent teknisk crew, som under sommerens corona med succes har ledet nogle af de store drive-in-koncerter.

Verdensballettens tekniske folk er derfor yderst erfarne i at lede publikum ind og ud af publikumsområdet og indtænke afgørende sikkerhedsforanstaltninger for at undgå kødannelser.

 Tak til publikum

Slutteligt vil vi gerne rette en stor tak til vores publikum igennem nedlukningsperioden og særligt i forbindelse med refunderingen af billetterne fra 2020.

Takket være jer er Verdensballetten her stadig, og billetsalget er allerede godt i gang.

Vi ser frem mod sommeren 2021 og håber på at kunne byde jer velkommen igen.