DINE BILLETTER FRA 2020 – NÆSTE SKRIDT

ALLE BILLETTER GÆLDER AUTOMATISK TIL 2021

VERDENSBALLETTEN BILLETPOLITIK FOR 2020/2021

Læs mere om Verdensballettens billetpolitik for 2020/2021

Først og fremmest vil vi gerne sige, at vi glæder os over, at vi efter en aflysning, kan byde vores publikum velkommen på nye datoer i 2021. Vi håber at se så mange af jer som muligt!

Herunder guider vi dig til, hvad der sker med dine billetter fra i år. Måske du vil beholde billetterne til forestillingen i 2021, eller måske har du ønsket beløbet refunderet, da du er forhindret?

Beholde billetter

Alle indkøbte billetter til 2020 gælder automatisk til 2021 på samme sted. Men du vil inden længe få sendt nye billetter på mailen, som gælder til forestillingen 2021.
Du modtager kun nye billetter, har du ønsket at beholde dem fra i år. Har du valgt at refundere dem, vil dine billetter være ugyldige.

Refundering af billetter

Ønsker du beløbet refunderet, beder vi dig have tålmodighed med Billetten, da de står for det tekniske. Alle tilbagemeldinger er registreret i deres systemer, men de har meget travlt, da mange andre teatre er i lignende situation. De lover os, at pengene vil gå retur til vores kunder i slutningen af uge 25 eller starten af uge 26 – altså midt juni. Refunderingen vil også ske løbende.

Har du siden købet ændret betalingskort, skal du kontakte Billetten og have dit ordre-nummer klar.

Kontakt Billetten

Vi ser allerede frem til 2021, og vi glæder os!