HOTELLER PÅ SYLT

LÆS OM DE SPÆNDENDE HOTELLER PÅ SYLT

Benen-Diken-Hof

Benen-Diken-Hof hvor Verdensballetten finder sted, tilbyder overnatning i romantiske hotelværelser eller udsøgte ferieboliger for dem, der ønsker at kombinere øens dansk, tysk og frisiske kultur med en ekstraordinær kulturel begivenhed.

Læs mere

Rungholt

Hotel Rungholt ligger midt på øen på den røde bjergklippe med unikt udsyn til havet både i øst og vest. Her forkæler tredje generation af familien Erdmann gæsterne på højeste niveau – altid med stor lidenskab og omsorg.

Læs mere

Fährhaus Sylt

Fährhaus Sylt var engang porten til øen. I dag er Fährhaus et femstjernet hotel med en fascinerende beliggenhed ved Vadehavet. Teamet på Fährhaus er klar til at forkæle dig med dejlige omgivelser, en afslappet service af højeste kvalitet og masser af frisk Nordsøsluft.

Læs mere

Hotel Stadt Hamburg

Oplev den unikke atmosfære på et af de bedste luksushoteller i Tyskland – Hotel Stadt Hamburg. Med beliggenheden på Sild kan du nyde den overvældende natur ved det fascinerende Nordsøen.

Læs mere

Landhaus Stricker

Hotel Landhaus Stricker er et komfortabelt 5-stjernet superior-hotel. Atmosfæren inviterer gæsterne til at slappe af og nyde den personlige service. Hotellet har 17 værelser og 21 suiter, der byder på hyggelig luksus og moderne komfort.

Læs mere

BUDERSAND Hotel – Golf & Spa – Sylt

Det 5-stjernede resort ligger lige ved havet og og giver dig rig mulighed for at slappe af. Uanset om du ønsker gastronomi, naturoplevelser, kulturelle højdepunkter eller sportsaktiviteter, tilbyder Budersand et varieret program.

Læs mere

BENEN-DIKEN-HOF

Torsdag 11. juli 2019 kl. 19.30.

Sylt, Tyskland

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

SE TRAILER
OPDAG SYLT

OPLEVELSER PÅ SYLT

OPDAG: STRANDLIV DE LUXE

På Sylt oplever du naturen og den allerfineste infrastruktur. Herlige strande, vide horisonter, klitter og bølgeslag. Overalt på den 40 km lange strand kan man leje en strandkurv, som er super hyggelig, behagelig og beskytter mod vinden og den stærke sol. Et lille gebyr sikrer, at kvaliteten er i top på alle strande. Biler er tabu. Hunde- og nudiststrande er markeret, og mange steder er der afslappede strandrestauranter og strandsaunaer. Som noget helt naturligt lægger man her stor vægt på at beskytte den følsomme natur.

Mere om Sylt

NYD: KULINARISK FORKÆLELSE

Du har uanede muligheder for kulinarisk forkælelse på Sylt. Caféer, strandbistroer, cocktailbarer, små lokale restauranter og de eksklusive gourmetkøkkener med michelin-stjerner. Med over 300 spisesteder har sylt noget for enhver smag. Adskillige kokke på sylt har for nyligt frivilligt opgivet deres michelin-stjerne, helt uafhængige af anmeldere og inspektører vil de servere den mad, de selv holder allermest af.

Mere om mad og drikke på Sylt

ANKOMST

Mange veje fører til en dejlig ferie på Sylt. Sylt har en lufthavn, men færgen fra Rømø er den nemmeste måde at komme til Sylt på for de fleste danskere. Det tager kun 35 min fra Rømø og en halv dags kørsel fra København.

Mere om transport

MERE INFORMATION

Læs mere om Sylt

BENEN-DIKEN-HOF

Torsdag 11. juli 2019 kl. 19.30.

Sylt, Tyskland

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

“Verdensballetten erobrer øen Sylt”

Børsen

SE TRAILER

OPDAG SYLT