fbpx

mar 1, 2019

Verdensballetten præsenterer årets operasanger Denise Beck

Verdensballetten er glad for at kunne præsentere årets operasanger, som bliver den danske sopran Denise Beck. Hun medvirker ved Verdensballettens forestillinger i juli måned. 

Denise Beck bor til daglig i Berlin men har hele verden som sin scene. Netop nu optræder hun på Operaen i København men er også jævnligt gæst på de store huse i Wien, München, Amsterdam, Oslo og Moskva. 

Hun har indspillet flere album bl.a. med DR Symfoniorkestret og Michael Schønwandt og har gennem tiden modtaget en lang række priser.

Denise Beck var solist ved Verdensballettens august-forestillinger i 2018.

”Jeg glæder mig meget til at skulle synge med Verdensballetten til juli. Det er en kæmpe fornøjelse at være med, at opleve så dygtige dansere og musikere, at mærke publikums glæde og begejstring. Jeg er sikker på det igen i år bliver en fabelagtig oplevelse og tur”, siger Denise Beck.

Denise Beck får selskab af Verdensballettens kunstneriske leder Jens-Christian Wandt, der igen i år optræder i rollen som både sanger og konferencier, og de vil blive akkompagneret af Verdensballettens faste musikere – violinisten Niklas Walentin og pianisten Alexander McKenzie, der er med for 3. år i træk.

TRAILER 2024