fbpx
GREAT NORTHERN

Mandag 5. august 2023 kl. 19.30

Normalpris: 395 – 1295 kr. ex . gebyr

Nummerede siddepladser

Forventet varighed: 2t inkl. pause

BALLET PÅ GREAT NORTHERN, KERTEMINDE

Bemærk, man nu kan skrive sig på venteliste til den sidste håndfuld billetter!

Oplev en kombination af internationale ambitioner, kompromisløs kvalitet og nordisk generøsitet, når Verdensballetten gæster Great Northern i Kerteminde på Fyn.
Great Northern er et af de fornemmeste eksempler på udsøgt arkitektur og siddende på terrasser i forskellige etager har man et fantastisk udsyn til kunstnerne optræde med Danmarks smukkeste golfbane som bagtæppe.

FORESTILLINGEN

I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere.

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der  med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber.

I samspillet mellem vind og vejr og kunsten, og med naturen som kulisse, skaber vi en helt ny balletoplevelse præget af dette steds særlige sjæl og karakter.

Hvis du har brug for hjælp eller oplever tekniske problemer i forbindelse med dit billetkøb, bedes du venligst kontaket Billetten på: +45 70 20 20 96

OPHOLD M. BILLET

Skal oplevelsen være ekstra særlig, er der mulighed for at tilkøbe et Verdensballetten-ophold med overnatning i et af Great Northerns eksklusive værelser.

Opholdet inkluderer:
Pakken indeholder to billetter til forestillingen i kategori A
Frokost mellem 11.30-14.30 på ankomstdagen
2-retters middag, inkl. vinmenu i Restaurant EAT inden forestillingen + kaffe og petit four i pausen
Overnatning inkl. morgenmad
Check ud af værelset kl. 11.00

Pris for 2 personer i dobbeltværelse 5425,-

KØB OPHOLD

PICNICKURV

Great Northern tilbyder en delikat picnickurv med sandwich, kage, nødder og vand.

Pris pr. person 195,- 

Picnickurven tilkøbes i forbindelse med billetkøb. 

Yderlige drikkevarer kan købes i baren, og den lækre picnic kan nydes i de bløde loungemøbler foran Great Northern. 

Afhentes i baren fra 17.30 

KØB PICNICKURV

VÆRD AT VIDE INDEN FORESTILLINGEN

Dørene åbner klokken 17.30 for spisende gæster og kl. 18:30 for alle gæster.
Husk at medbringe billet enten på print eller digitalt.

Forestillingen varer ca. to timer inkl. pause og starter præcist.

Der er mulighed for at købe kolde og varme drikke på dagen. Mad og anden forplejning skal forudbestilles og vælges som et tilkøb, efter du har valgt din billet. Medbragt mad og drikke er ikke tilladt.

Gæster, der har købt billet til VIP-bord inkl. balletmenu, kan se frem til en nøje sammensat gourmetmenu fra Restaurant EAT baseret på årstiden bedste og friskeste kvalitetsråvarer. Menuen består af 2-retters middag inkl. vinmenu + kaffe og petit four i pausen. Kontakt venligst Great Northern, hvis du ønsker et alkoholfri alternativ til middagen. 

Der vil derudover være mulighed for tilkøb af picnickurv og ophold på Great Northerns eksklusive værelser.

Husk gerne varm påklædning i den danske sommer – måske endda et regnslag og et tæppe, I kan deles om på stolerækkerne. På Great Northern går solen ned lige bag danserne, og solbriller eller solhat med skygge kan være nyttig. Af hensyn til udsyn er paraplyer ikke tilladt.

I er velkomne til at tage billeder under forestillingen siddende fra jeres pladser, så I ikke forstyrrer resten af publikum. Kamera med linse forbeholdes pressen. 

Der er gratis parkering og anlagt ekstra parkering i forbindelse med forestillingen. Du skal beregne 5-10 minutters gang fra P-pladsen til Great Northern, så vi anbefaler at du kommer i god tid.

Verdensballetten tilbyder en ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis (gælder ikke VIP-sektion). Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Af hensyn til den fælles oplevelse er det ikke tilladt at medbringe hunde.

Adresse: Great Northern Ave 1, 5300 Kerteminde

 

Gensyn med  tidligere forestillinger på Great Northern
GREAT NORTHERN

Mandag 5. august 2024 kl. 19.30

Normalpris: 395 – 1295 kr. ex . gebyr

Nummerede siddepladser

Forventet varighed: 2t inkl. pause

   

Stjernespækket aften foran klokketårnet

★★★★★

Dagbladet Holstebro

 

 

Yppigt og særdeles yndefyldt

JydskeVestkysten

 

 

Vitterligt dans på verdensniveau

Information

 

TRAILER 2024