fbpx
FJORDENHUS

Lørdag 3. august 2024 kl. 19.30

Normalpris: 445 – 665 kr. ex . gebyr

Nummerede siddepladser

Forventet varighed: 2t inkl. pause

BALLET VED FJORDENHUS, VEJLE

Efter en udsolgt debut i 2023 vender Verdensballetten tilbage til det enestående Fjordenhus på havnefronten i Vejle. Scenen sættes foran den dansk-islandske kunstner Olafur Eliassons ekstraordinære bygningsværk, og vi glæder os igen til at præsentere en unik balletoplevelse med foreningen af dans, kunst og arkitektur i verdensklasse, mens aftenhimlen spejler sig i fjordens blå vand.

FORESTILLINGEN

I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere.

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der  med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber.

I samspillet mellem vind og vejr og kunsten, og med naturen som kulisse, skaber vi en helt ny balletoplevelse præget af dette steds særlige sjæl og karakter.

Hvis du har brug for hjælp eller oplever tekniske problemer i forbindelse med dit billetkøb, bedes du venligst kontaket Billetten på: +45 70 20 20 96

 

© Fjordenhus, foto af Anders Sune Berg

VÆRD AT VIDE INDEN FORESTILLINGEN

Husk at medbringe billet enten på print eller digitalt.

Forestillingen varer ca. to timer inkl. pause og starter præcist.

Husk gerne varm påklædning i den danske sommer – måske endda et regnslag og et tæppe, I kan deles om på stolerækkerne. Af hensyn til udsyn er paraplyer ikke tilladt.

I er velkomne til at tage billeder under forestillingen siddende fra jeres pladser, så I ikke forstyrrer resten af publikum. Kamera med linse forbeholdes pressen. 

Der er udendørs toiletforhold i området. Der forefindes desuden offentlige toiletter i Carlsberg-bygningen på Strandgade. Der er ikke offentlige toiletter i Fjordenhus.

Der er begrænset parkering i området i Havneøens p-hus på Kahytten 2.
Der er parkering for turistbusser i buslommer langs Strandgade.
Parkering på Havneøen er forbudt, og der forefindes således ingen handicap-parkering.
Er der behov for dette, bedes man komme i god tid, da af- og pålæsning er tilladt ved broen.

Vær opmærksom at underlaget ved Fjordenhus er brosten og asfalt.

Verdensballetten tilbyder en ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis. Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Af hensyn til den fælles oplevelse er det ikke tilladt at medbringe hunde.

Adresse: Fjordenhus – Havneøen 1, 7100 Vejle

 

Gensyn med  tidligere forestillinger med Verdensballetten
FJORDENHUS

Lørdag d. 3. august 2024 kl. 19.30

Normalpris: 445 – 665 kr. ex . gebyr

Nummerede siddepladser

Forventet varighed: 2t inkl. pause

   

Stjernespækket aften foran klokketårnet

★★★★★

Dagbladet Holstebro

 

 

Yppigt og særdeles yndefyldt

JydskeVestkysten

 

 

Vitterligt dans på verdensniveau

Information

 

TRAILER 2024