Mar 23, 2017

Mød Walentin & McKenzie

Vi har glædet os til at kunne præsentere Verdensballettens nye klassiske duo Walentin & McKenzie for vores publikum. Nu er det ude. De skal med på turné, og vi glæder os! Det samme gør de i stor stil, og her kan du høre dem fortælle mere personligt om deres forventninger til årets forestillinger – også hvad publikum kan se frem til.

Hvad er jeres forventninger til at optræde i Verdensballetten til sommer? 

Ugen med Verdensballetten bliver en helt unik tid. Det er et fantastisk privilegium at kunne spille vores musik sammen og side om side med de største balletdansere i verden. Vi glæder os utrolig meget til at kunne fejre jubilæet til sommer.

Hvad kan publikum forvente fra jer i forestillingen? 

Vi kommer både til at levere nogle af de mest unikke værker fra vores signaturprogram ‘Jorden Rundt’ og få den udsøgte fornøjelse af at spille side om side med de fantastiske dansere ved forestillingerne. Hele stemningen omkring denne samling af kunstarter i den danske sommeraften vil uden tvivl give rammerne til helt uforglemmelige oplevelser.

Hvad ser I mest frem til? 

Der er meget få ting, man ikke kan se frem til. En uge igennem den danske sommer med forestillinger på nogle af de smukkeste steder i et utroligt selskab. Vi glæder os til det hele.

Læs mere om duoen her.

SE TRAILER
SE TRAILER 2018