fbpx
DEN TILSANDEDE KIRKE – SKAGEN

Søndag 14. juli 2024 – kl. 18.00

Beløb: 395 – 665 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

BALLET VED DEN TILSANDEDE KIRKE, SKAGEN

Magisk er nok det tillægsord, der bedst beskriver den ganske særlige balletoplevelse, man kan opleve, når nogle af verdens dygtigste balletdansere optræder sammen med danske operasangere og klassiske musikere foran det ikoniske kirketårn i Skagen.

Siden den allerførste forestilling i 2008 har Verdensballetten gæstet Den Tilsandede Kirke og blæsten, solnedgangen og de naturlige omgivelser supplerer kunstnernes optræden på helt unik vis. Vores trofaste sommergæster fra hele landet sikrer, at forestillingen altid er en bragende succes. Bemærk at forestillingen i år ligger på en søndag allerede kl. 18.00.

FORESTILLINGEN

I sommerens forestilling præsenterer Verdensballetten primaballerinaer og solodansere fra nogle af verdens fineste balletkompagnier, som normalt kun kan opleves på de helt store internationale scener. Danserne akkompagneres på scenen af internationalt anerkendte operasangere og klassiske musikere.

Programmet er et udsøgt potpourri med uddrag af klassiske balletter som Tornerose, Giselle og Manon, men også nykoreograferede stykker skabt specielt til Verdensballetten.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, der  med underholdende anekdoter om forestillingens repertoire binder det hele sammen til en helstøbt aften af højeste kaliber.

I samspillet mellem vind og vejr og kunsten, og med naturen som kulisse, skaber vi en helt ny balletoplevelse præget af dette steds særlige sjæl og karakter.

Hvis du har brug for hjælp eller oplever tekniske problemer i forbindelse med dit billetkøb, bedes du venligst kontakte Billetten på tlf. nr.: +45 70 20 20 96

 

PICNIC I KLITTERNE

Nyd en lækker picnic fra Bamsemuseets berømte café. (Beregnet til to personer).

  • “Skagenklemmer” med lækkerier fra Slagter Munch (tre til hver)
  • Stegt rullepølse, paté og skinke.
  • Birgits hjemmebagte kage, lækker chokolade, frisk frugt, to flasker vand og en hel flaske hvidvin – Sauvignon Blanc “La Galope 2018”. Udvalgt af Annick Michaud.Der er rigeligt mad til to personer.Pris kr. 399,- for hele kassen (incl. vin og vand, bestik, glas, service og stofservietter)Picnickassen købes her og står klar til afhentning ved indgangen til pladsen ved Den Tilsandede Kirke, 15. juli fra kl. 17.30

Medbring kvittering fra billetten.dk

VÆRD AT VIDE INDEN FORESTILLINGEN

Bemærk at der først åbnes for adgang til siddeområdet kl. 17.00

Der er gratis parkering på den offentlige parkeringsplads ved iskiosken. Forvent herfra ca. 10-15 min. gåtur mod kirken, og at der vil være en del trafik ved til- samt frakørsel på dagen.

Forestillingen varer ca. to timer inkl. pause og starter præcist. 

Der er to indgange til kirken, hvor der vil blive tjekket billetter. Husk derfor din billet på print eller digitalt.

På selve spillestedet forefindes opstillede toiletter, som vil være åbne under hele forestillingen og i pausen. Der er også enkelte offentlige toiletter ved parkeringen.

Husk gerne varm påklædning i den danske sommer – måske endda et regnslag og et tæppe, I kan deles om på stolerækkerne.  Af hensyn til udsyn er paraplyer ikke tilladt.

I er velkomne til at tage billeder under forestillingen siddende fra jeres pladser, så I ikke forstyrrer resten af publikum. Kamera med linse forbeholdes pressen. 

Verdensballetten tilbyder en ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis. Vær dog opmærksom på, at spillestedet har et meget ujævnt terræn og egner sig ikke til kørestolsbrugere. Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Det er ikke tilladt at medbringe hunde af hensyn til den fælles oplevelse.

Adresse på spillestedet: Gamle Landevej 63, 9990 Skagen.

Hvis du har brug for hjælp eller oplever tekniske problemer i forbindelse med dit billetkøb, bedes du venligst kontakte Billetten på tlf. nr.: +45 70 20 20 96

GENSYN FRA TIDLIGERE FORESTILLINGER I SKAGEN
DEN TILSANDEDE KIRKE – SKAGEN

Søndag 14. juli 2024 kl. 18.00

Pris: 395 – 665 kr., ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

“Det var poetisk, det var lyrisk, det var nærværende, og det var elegant.” 

Skagens Avis

“Sublim aften” 

Skagen Onsdag

“Tiden gik i stå mellem abstrakt og sanseligt” 

★★★★★

Nordjyske

TRAILER 2024