fbpx

dec 14, 2022

Julehygge for hele familien

På Verdensballetten har vi juletravlt som alle andre. Vi arbejder flittigt på at forberede sommerens turné og er i kontakt med nye spændende samarbejdspartnere på vidunderlige lokationer, udover flere af vores tidligere gode og loyale partnere. Vi glæder os til at løfte sløret for dette i løbet af foråret.

Vores kunstneriske ledere Jens Christian Wandt og Steven McRae drøfter program og cast, og det tegner til at bliver en lige så fantastisk forestilling som altid. Kreativiteten blomstrer!

Men trods de mange gøremål har vi dog ikke glemt julehyggen. 

Vi har derfor for første gang nogensinde kreeret dette stykke Verdensballet julepynt, som vi gerne vil dele med jer. Vi er selv ret tilfredse med det og har hygget os med at prøveteste det på selv de mest fumlefingrede af os.

Mangler du derfor et ganske særligt stykke julepynt til træet, en lille værtindegave eller lidt inspiration til hygge med børnebørnene – så på med brillen, frem med saksen og nyd en kreativ stund med hele familien.

Hæng derefter primaballerina Iana Selenko på juletræet som en sød reminder om balletmagi ved sommerens forestillinger i det fri.  

Du kan downloade skabelonen til prima ballerinaen Iana Selenko HER 


Verdensballetten ønsker jer alle god fornøjelse og en rigtig glædelig jul! 

TRAILER 2024