fbpx

jun 21, 2023

Smag på hele Verdensballetten

 

På Verdensballetten sætter vi en ære i at præsentere ballet på højeste niveau.
Vi ved dog, at det ikke alene handler om sublim kunst på scenen, men også om selve helhedsoplevelsen omkring ballet forestillingen – rammerne, stemningen og muligheden for dejlig mad og drikke inden forestillingens start – vi gør os derfor umage med at optimere den fulde oplevelse år efter år.

Vi er stolte og begejstrede over at have fantastiske samarbejdspartnere og lokale kræfter, der bidrager med alverdens lækre tilkøb af udsøgt mad og drikke til at fuldende den perfekte balletoplevelse i det danske sommerland.

Staldret med kotelet på Schackenborg Slot
Kommer du til Schackenborg Slot, skal du ikke snyde dig selv for et nyt tiltag – nemlig en staldret med krogmodnet svinekotelet i den hyggelige Herskabsstald. Du kan også opleve den velrenommerede Schackenborg Slotskro, hvor de serverer en udsøgt 2-retters balletmenu inkl vine.

Ballet forestilling på Schackenborg Slot

Balletmenu på havnekajen
I Vejle sættes scenen på havnekajen foran det enestående bygningsværk Fjordenhus. Skal jeres oplevelse gøres ekstra særlig, kan stor scenekunst kombineres med stor madkunst, når Restaurant Remouladen tilbyder en 3-retters gourmet-balletmenu med udsigt til havnen og fjorden.

Måske har du lyst til en ægte italiensk madoplevelse, og så er Enzo &C stedet – her på pladsen lige ved scenen kan jeres aften starte med 3 skønne italienske retter, hvorefter forestillingen byder på passioneret dans og italienske arier.

Balletforestilling ved Fjordenhus

Balletforestilling ved Fjordenhus Matinée

Mielcke & Hurtigkarl på Frederiksberg
Når Verdensballetten gæster Haveselskabets yndige Have, tænder holdet bag Mielcke & Hurtigkarl op i grillen og serverer lette lækkerier med kolde drikkevarer fra stedets bar.
Kom og nyd et af byens skønneste åndehuller med god mad og kolde bobler, før kunstnerne træder op på scenen og magien starter.

Ballet Forrestilling i Frederiksberg

Planlæg den fuldendte balletoplevelse
På mange af vores smukke lokationer tilbydes der desuden spændende tapasplatter og indbydende picnickurve, så tag et tæppe under armen og nyd et herligt måltid sammen med jeres nære og kære, inden I skal opleve ballet og klassisk musik på en helt ny og hjertegribende måde.

På hjemmesiden under Vælg Forestillinger kan du læse om de forskellige lokationer og tilkøbe de fantastiske madløsninger.
Skulle du været kommet fra det, vil du automatisk også blive tilbudt tilkøb, når du har valgt dine billetter. Nemmere bliver det ikke😊

Vel mødt – og bon appetit!

VERDENSBALLETTEN 2023

Onsdag d. 12. juli – 3. august

Priser fra: 225 – 775 kr. ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

TRAILER 2024