fbpx

okt 13, 2023

Sæsonstart 2024

Nu kigger vi frem – kom med bagom

På Verdensballetten er vi kommet godt i gang med den nye sæson, og den første målstreg, vi løber efter, er at åbne for billetsalget i starten af december, hvilket vi altid glæder os til.
Men inden da ligger der en masse forberedelser for både vores kunstneriske ledere Jens-Christian Wandt og Steven McRae samt alle os i administrationen.
Vi vil gerne tage dig med ind i maskinrummet og løfte sløret for, hvordan vi gør klar til en ny sæsonstart. Læs mere om ny koreografi, nye lokationer i ind- og udland og hvornår billetsalget starter herunder.

Nye trin til Verdensballetten
På Verdensballetten har vi stort fokus på hvilken kunst, der skal præsenteres på scenen. Vi sætter en ære i at tilbyde publikum nyskabte værker kreeret specielt til vores dansere.
Den proces kræver tid og omhyggelighed, og Steven og Jens-Christian er i løbende dialog med de mest innovative og dygtige koreografer rundt i verden. I starten af sæsonen skal bestilling af nye værker i hus, så der er tid nok til den kreative proces og dansernes indstudering af værkerne.
Vi glæder os til at løfte sløret for mere om dette tættere på sommer.

Verdensballetten udenlands?
Verdensballettens DNA er verdensklasse-ballet i det fri på spektakulære og inspirerende lokationer, og vi i får hvert år mange gode forslag fra vores loyale publikum til nye smukke lokationer rundt i Danmark.
Vi modtager også en del henvendelser fra udlandet, der har fået øje på vores unikke og imponerende koncept. Vi har tidligere haft forestillinger rundt i Skandinavien og har nu i flere år optrådt på den skønne ferieø Sylt i Tyskland. Vi er således altid åbne op for at bringe vores sommerballet 2024 forestilling ud i verden, og hver sæsonstart byder derfor også på indledende møder i og udenfor Danmark for at se de nye omgivelser og deres potentiale an.
Hvem ved om 2024 bliver året, hvor Verdensballetten igen rejser ud?

”Det er altid med spænding og forventning, jeg ser frem til næste sæson. Lige nu er vi ved at finde ud af: Hvem skal være med, hvad skal programmet indeholde, hvor vi skal optræde, og hvilke koreografer skal skabe nye værker til os. Det er en proces, der både kalder på fornyelse og tradition. Verdensballettens kunstneriske ramme er givet på forhånd, men hvad vi putter ind i denne, er nyt hvert år. Det er den måde, vi kan forny os på. Det hele skal falde på plads indenfor den næste måned, så lige nu er der travlhed på kontoret. Men snart er vi klar til at præsentere næste sommers forestilling,” fortæller Jens-Christian Wandt.

Billetsalg – vær med til årets forsalg
Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 1. december, hvis du vil sikre dig de bedste pladser til årets balletforestillingerne af 2024.
Som modtager af vores nyhedsbrev får du automatisk sendt en eksklusiv forkøbsret direkte i indbakken. Vi kan afsløre, at 1/3 af det totale billetsalg ryger heri, så der er rift om pladserne.

Du tilmelder dig HER

Det ordinære billetsalg starter mandag d. 4. december, og vi ser frem til at løfte sløret for, hvad alle vores forberedelser har resulteret i.

Vi glæder os til at se jer i 2024.

VERDENSBALLETTEN 2024

Juli og august

Billetsalg starter primo december

Vel mødt!

TRAILER 2024