fbpx

nov 16, 2023

Årets lokationer 2024

Det glæder os at kunne løfte sløret for sommerens balletturné 2024, der byder på både kendte og elskede lokationer, men også nye unikke rammer, hvor Verdensballetten sætter scenen for første gang.
Hver lokation er nøje udvalgt og danner spektakulære kulisser for vores dygtige dansere og musikere, når danser under den åbne sommerhimmel.

Ny lokation i Tisvildeleje
Som en spændende nyhed på sommerens turné har vi glædet os til at præsentere jer for en hel ny lokation i Nordsjælland. For første gang skal Verdensballetten optræde i Tisvildeleje, hvor scenen sættes med Kattegats blå bølger som smukt bagtæppe, og vi glæder os til at byde ind til en magisk aften fredag d. 2. august kl. 19.30

Ekstra balletforestilling ved Fjordenhus med rabat til børn og unge
Efter en forrygende debut i Vejle sidste sommer med en total udsolgt forestilling ved det arkitektoniske mesterværk Fjordenhus, optræder vi i år hele to gange på havnekajen.
Ved vores matiné balletforestilling ved Fjordenhus søndag d. 4. august kl. 16.00 tilbyder vi som noget ganske særligt 50 % rabat for børn mellem 7 og 18 år, og der er således mulighed for at dele den helt særlige balletoplevelse med de yngre generationer.

Premiere på Frederiksberg
Som noget nyt bliver den festlige premiere i år rykket til et af Københavns skønneste åndehuller og turnéen skydes i gang fra Det Kgl. Haveselskabs Have på Frederiksberg onsdag d. 10. juli kl. 19.30. Her skal årets forestilling med nye og kendte værker fra ballettens og musikkens verden se dagens lys for første gang, inden vi drager ud i den danske sommer.

Verdensballetten på genbesøg
Vi glæder os også til at gense vores dedikerede samarbejdspartnere rundt i hele Danmark og på den dejlige ferieø Sylt i Tyskland. Vi har på disse steder skabt fine traditioner og knyttet venskaber, som vores publikum er en stor del af.
Vi skal igen danse med kanoner pegende mod Øresund på Den Kgl. Skydebane Sølyst og i den charmerende slotspark foran imponerende Sostrup Slot. Vi sætter scenen på en af de smukkeste golfbaner ved eksklusive Great Northern og skal naturligvis endnu engang danse i det fredede område ved Skagens ikoniske vartegn Den Tilsandede Kirke.

På hjerteligt gensyn, Agger
Verdensballetten kommer ikke til Agger i år, men vil benytte lejligheden til at takke for mange enestående oplevelser ved Høfde 90 i Thy. Hvor har vi haft mange magiske øjeblikke med dans på en scene sat direkte på stranden med himmel og hav som eventyrlig baggrundstæppe. Vi håber på et snarligt gensyn med Aggers vildskab og skønhed og med de dedikerede og hjertevarme partnere og frivillige, som vi er så heldige at kunne kalde for venner.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en forrygende turné i 2024.
Vel mødt og vi ses derude.

Hvor skal du se Verdensballetten i år?
1. december åbner vi for presale, og vi håber du er klar!
Tilmeld dig nyhedsbrevet her og få adgang till vores eksklusive forsalg d. 1. december samt aktuelle nyheder som eks.vis nye lokationer, årets kunstnere og det kunstneriske indhold.

Her på hjemmesiden kan du se den foreløbige liste over bekræftede destinationer på årets turné.

VERDENSBALLETTEN 2024

Juli og august

Billetsalg starter 4. december kl. 10.00

Vel mødt!

TRAILER 2024