fbpx

jan 31, 2024

Rabat på gruppesalg – kun i februar 2024

Kunst er bedst, når man deler det med andre.

Verdensballetten er en af den slags begivenheder, der ikke kan beskrives med ord. Man skal opleve det selv, før man forstår, hvor særligt det er at sidde i det fri med himlen og naturen som teaterrum og opleve verdens bedste dansere og musikere præstere det ypperste.

Vores publikum vokser, fordi I deler jeres begejstring med hinanden, og det vil vi gerne kvittere for.

Vi tilbyder derfor for første gang 10 procents rabat til grupper på mindst 10 personer i samme kategori fra kategori B og ned.

Nu kan du invitere en flok af dine bedste venner, tag picnickurv med eller køb nogle af vores lækkerier på stedet, kom i god tid og nyd det gode selskab i den lyse sommeraften med sød forventning, inden Verdensballetten byder på magisk dans og musik på nogle af Danmarks smukkeste steder.

Eller tag dine kollegaer med ud i det blå, og lad dem prøve forskellige små bidder af det store balletrepertoire i det danske sommerland – vi lover jer en overraskende og uforglemmelig aften sammen, der vil slå enhver sommerafslutning i mødelokalet.

I kan også samle hele familien i alle aldre til en anderledes familiefest, hvor naturen danner ramme for en balletaften med hyggeligt samvær om dejlig mad og magi på scenen. Nyd den lyse aften og glæd jer over at kunne dele det hele med hinanden.

Sådan gør du:
Find jeres udvalgte lokation via forsiden – tryk på købsknappen – vælg pladser til 10+ personer i samme kategori fra B og ned – vælg nu pris med 10 % rabat – læg i kurv – betal.

Samarbejde med Ældre Sagen

På Verdensballetten ved vi, at kunst styrker fællesskaber, og vi glæder os over, at vores ballet forestillinger i lige så høj grad er en social som kunstnerisk begivenhed, man kan dele med andre.

I det lys er vi stolte og glade over vores fine samarbejde med Ældre Sagen, hvor medlemmer igennem foreningen kan købe billetter med særlig rabat.

Vi glæder os også over, at Ældre Sagen ude i lokalafdelingerne benytter sig af vores gruppetilbud for større grupper og prioriterer gerne at sørge godt for at oplevelsen bliver særlig med et glas i pausen og mulighed for evt at møde nogle af kunstnerne.

Læs mere om Verdensballettens tilbud via Ældre Sagen HER

Kulturoplevelser man deler med andre, bliver ofte bedre og varer længere i fælles erindring.
Vi håber derfor, at I vil benytte jer af de gode tilbud og samle en skøn flok af nære og kære, så I kan dele en herlig aften med Verdensballetten denne sommer.

Hvor skal I se Verdensballetten i år?
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få adgang til aktuelle nyheder som eksempelvis vis nye lokationer, årets kunstnere og det kunstneriske indhold.

Her på hjemmesiden kan du se den foreløbige liste over bekræftede destinationer på årets turné.

VERDENSBALLETTEN 2024

10 % rabat på grupper

+10 personer i samme kategori fra B og ned

Kun i februar

TRAILER 2024