fbpx

jun 11, 2024

Uden mad og drikke…

Ballet i den frie for hjerte og mave
Sommeren står for døren, og på Verdensballetten glæder vi os til at komme ud og præsentere ballet og klassik musik på højeste niveau.
Hvert år gør vi os umage med at sammensætte det rette program til vores kunstnere og finde de smukkeste lokationer. Men det er ikke det eneste, vi er optaget af.

Vi ved, at vores publikum sætter pris på, at stemningen og rammerne er i top, og nyder den vidunderlige mulighed for at samles med venner og familie om dejlig mad og kolde drikke.  Den fulde Verdensballet-oplevelse starter altid længe før de første dansetrin.

Det glæder os derfor igen i år at kunne byde velkommen til et sandt overflødighedshorn af fantastisk mad og drikke leveret af vores dygtige og dedikerede partner. Gå ombord i alle lækkerierne og nyd det med jeres nære og kære, inden I kan lade jer beruse af kunsten på scenen.

Velbekomme!

Udsøgt mad på slottet
I smukke historiske rammer tilbyder Sostrup Slot både mulighed for at spise frokost inden forestillingen eller at forlænge oplevelsen med en 3-retters middag efterfølgende.

Skønne lokale råvarer er hovedingrediensen i både den lækre frokost med laks, dyrekølle og hjemmelavede frikadeller eller den 4- retters middag med bl.a. rosastegt mørbrad og rarbarberdessert Den dejlige mad skal nydes i de historiske Jagtstuer på slottet.

Kom og nyd den enestående stemning, del et pragtfuldt måltid, før I med slottet som bagtæppe skal opleve uforglemmelig dans i det danske sommerland.

Kaffe, cookies og kanoner ved Øresund
Fantastisk stemning er der også på Sølyst, Den Kgl. Skydebane i Klampenborg.
Her har vores fantastiske partner gennem flere år sørget for en forrygende 2-retters balletmenu, der kan nydes i de smukke lyse lokaler.

Vil man hellere sidde i parken og beundre de naturlige omgivelser, kan man samles om en picnic-box med lækre sliders eller nyde varm kaffe og nybagte cookies, før musikken går i gang, og danserne går på scenen.

Feriestemning og fantastisk madmarked
Er du klar på en afstikker til fremmede himmelstrøg, så er Verdensballetten på Sylt sagen for dig.
Her kan du nyde feriestemningen på det charmerende hotel Benen-Diken-Hof, tage et smut til kridhvide strande, inden aftenen byder på verdensklasse ballet.

Før forestillingen venter en kulinarisk oplevelse udover det sædvanlige, når haven fyldes med forskellige delikate madboder, der byder på østers, bobler og lokale lækkerier.

Gå på opdagelse og smag på det hele – dans, mad og livet på tur.

Planlæg den fuldendte balletoplevelse
På hjemmesiden under Forestillinger kan du læse om de forskellige lokationer og tilkøbe de fantastiske madløsninger.

Skulle du været kommet fra det, vil du automatisk også blive tilbudt tilkøb, når du har valgt dine billetter.
Nemmere bliver det ikke😊

Vel mødt – og bon appetit!

VERDENSBALLETTEN 2024

Onsdag d. 10. juli – 6. august

Priser fra: 395 – 820 kr. ex. gebyr

Forventet varighed: 2 t. inkl. pause

TRAILER 2024